Tarieven

Een hond uitlaten, wat kost dat bij Easydog hondenuitlaatservice Den Haag?

Na ruim vier jaar ontkomt ook Easydog niet meer aan een kleine prijsverhoging. De prijzen per 1 januari 2016 vind je hieronder. Ook heb ik per 1 januari 2016 een ander banknummer: NL73TRIO 0254692109 tnv F.v. Wingerden, betalingen in de eerste week van de maand ovv naam van de hond.  Dank je wel!

Tarieven / kosten van Easydog hondenuitlaatservice Den Haag

 

Hoe werkt het abonnement bij Easydog hondenuitlaatservice?

Easydog werkt met een maandabonnement. Dit betekent voor u, een vast bedrag per maand. Op nationale feestdagen lopen wij niet en verder krijgt u onze vakanties door in de easydog-nieuwsbrief van december. De vakanties zijn al verrekend in uw abonnement.

Wanneer wij onverhoopt niet kunnen rijden, krijgt u een te goedbon die u na overleg kunt inleveren voor een wandeling met onze hondenuitlaatservice. Dit geldt niet wanneer er een weeralarm is uitgegeven of wanneer wij niet kunnen lopen door aanhoudende warmte. Als uw hond alle dagen mee gaat met Easydog hondenuitlaatservice Den Haag en het Westland verrekenen wij dat in de volgende maand.
 
Betalingen worden vooraf gedaan in elke eerste week van de nieuwe maand.

Extra wandeling met Easydog hondenuitlaatservice Den Haag?

U kunt ons altijd bellen. Als er plek is in de roedel, nemen we uw hond lekker mee voor een wandeling. U betaalt dan het normale bedrag voor een wandeling (€ 13,00) deze legt u voor ons klaar.

Zieke hond wat nu?

Mocht uw hond voor een zeer langere periode ziek zijn dan vinden we er samen met u uiteraard een passende oplossing voor.

Meerdere honden op het zelfde adres?

Bij meerdere honden op hetzelfde adres is het uitlaten van iedere volgende hond 10% goedkoper.

Mocht er extra uitlaat nodig zijn in de vakantieperiode, laat het me weten. Ik denk graag met je mee voor een oplossing.