Over Easydog

Ik ben Frenzey van Wingerden en zo ongeveer geboren op een hond……

Na wat omzwervingen mbt. beroepen werkte ik met veel plezier bij reformhuis de Zonnepoort in Den Haag en ging elke dag na mijn parttime werk naar het bos met mijn eigen honden Odie en Romy. Hond van mijn baas ging mee, mijn toenmalige schoonouders hun hond ging mee en toen zocht de buurvrouw iemand om haar honden uit te laten.

Nu zou ik dit niet aanraden om met een baby te doen maar in 1973 wisten mijn ouders niet beter !

Waar andere kinderen gewone boeken lazen, las ik in het hondenrassenboek …

Dus ja, ik ben gek op honden en ben ermee opgegroeid, waar ik was had ik als schaduw altijd een hond.

Ja, toen dacht ik, nu ga ik er geld voor vragen en dit breidde uit. Ik vond het een mooie combi, maar toen ik in verwachting was van mijn dochter Jill ben ik gestopt met het uitlaten en zou alleen nog in de reformwinkelwinkel werken. Ondertussen ontmoette ik Rachel de Liefde van hondenuitlaatservice Easydog en we raakten bevriend. Na een week invallen voor Rachel raakte ik weer bevlogen van het uitlaatvirus. Het klikte goed tussen ons en in April 2008 hakten wij de knoop door en vanaf die tijd werkten wij met veel plezier samen onder de naam Easydog hondenuitlaatservice. Helaas is Rachel in April 2011 gestopt vanwege knieklachten en ben ik in mijn eentje Easydog hondenuitlaatservice.

Waf waf, mogen wij ons ook voorstellen?
Ik, de zwarte, ben Romy en nu alweer 13 jaar oud maar nog steeds in topconditie. Tja, wat wil je met zo’n vrouwtje …

Nu ik, nu ik! ik ben Poppy, een Podenco van 3 jaar en ik geniet van alle wandelingen en ren en ren en ren om 's-avonds total loss in de mand te zakken en ben erg blij dat mijn vrouwtje dit beroep heeft hoor.

I close my eyes and imagine you’re here...